Jogi nyilatkozat

BEVEZETŐ

Örülünk, hogy a www.asianet.hu oldalra látogatott. Ezen Jogi Nyilatkozatban foglalt feltételek elfogadását jelenti az is, amennyiben Ön nem regisztrált igénybe vevője a Asianet Hungary Kft által üzemeltetett www.asianet.hu domain alatti internetes felületen (”Honlap”) keresztül nyújtott szolgáltatásnak (”Szolgáltatás”). A Honlap böngészése és használata tekintetében a jelen Jogi Nyilatkozatban foglalt használati feltételek (továbbiakban: a "Használati Feltételek"), valamint a honlapon elérhető adatvédelmi tájékoztató ("Adatvédelmi Tájékoztató "), amelyeket Ön a Honlap használatával elfogad. Ha nem fogadja el a Használati Feltételeket és az Adatvédelmi Szabályzatot, kérjük, hogy ne használja a Honlapot.

A Honlap böngészésére és használatára, a Honlapon lévő információk felhasználására, a Honlapról elérhető linkekre a jelen Használati Feltételek, valamint az Adatvédelmi Szabályzat az irányadó.

SZERZŐI JOG / VÉDJEGYEK / SZELLEMI ALKOTÁSOK

A Honlapra feltöltött tartalom, a Honlapon megjelenő bármely szellemi tulajdon, valamint a Szolgáltató által létrehozott valamennyi szellemi alkotás, így különösen a termékelnevezések, forráskódok, adatbázisok, valamint szövegek, reklámszövegek, grafikák, (”Szellemi Alkotás”) Szolgáltató, vagy harmadik személyek kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, és azok valamennyi szerzői – személyhez fűződő és vagyoni – jogának jogosultja.

A Honlapra feltöltött tartalom, Szellemi Alkotás szerzői jogi védelem alatt áll. A Honlapra feltöltött tartalomnak bármely más honlapra feltöltése, vagy számítógépes hálózatba való bármely célra történő feltöltése tilos.

Tilos a Szolgáltató előzetes írásos engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikailag nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A Honlapon felhasznált tartalmak és fotók, Szellemi Alkotások szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár módosított formában közölni, sugározni vagy továbbterjeszteni, számítógépen tárolni.

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A Honlapon található információk tájékoztató jellegűek. A honlapon szereplő információk bizonyos műszaki és gazdasági feltételek együttes fennállása esetére vonatkoznak, pontos információkat csak személyes konzultációt követően, pontos adatok birtokában adhatunk.

Nem állunk helyt a Honlap hibamentes, és folyamatos működéséért, valamint esetlegesen tartalmat károsító hibáktól.

A Honlap a feltöltéskor aktuális állapotot tükrözi, a tartalom sem minőségi, sem egyéb részeiért felelősséget nem vállalunk. Kizárjuk a felelősséget az üzleti hasznosíthatóságért.

Kizárjuk a felelősséget a harmadik fél magatartásából (pl. a Honlapon szereplő adatok módosítása) eredő károkért. Kizárjuk a felelősséget a harmadik fél által feltöltött tartalmakért. Nem vállalunk felelősséget az Internethálózat szolgáltatás, valamint a számítógépes eszközök működéséért, melyeket a Honlap eléréséhez használ.

A Honlapunkat, ideértve annak tartalmát, Ön a saját felelősségére használja. Ha elégedetlen a Honlappal, vagy annak tartalmával, kérjük, azonnal hagyjon fel a Honlap használatával

KÜLSŐ HONLAPOK

Amennyiben problémája akad a Külső Honlapok tartalmával, az azokra mutató linkekkel kapcsolatban, kérem lépjen kapcsolatba a Külső Honlap fenntartójával vagy rendszergazdájával. Nem felelünk link útján kapcsolt Külső Honlap tartalmáért. Tájékoztatjuk, hogy amikor Külső Honlapokhoz vezető linkekre kattint, azt saját felelősségére teszi.

KAPCSOLAT

 

ASIANET HUNGARY

KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

1033 Budapest, Tanuló utca 1.
Adószám: 14923502-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 940358